DellEMC bloggen

Virtuelle skrivebord for fremtidens arbeidsplass

Dell introduserer et bredt spekter av VDI-løsninger, som inkluderer hyperkonvergert teknologi, mobile tynnklienter og enklere administrasjonssystem.

De fleste virksomheter ønsker mer effektive og rasjonelle måter å tilby de mest brukervennlige løsningene til sine ansatte. For it-avdelingen er målet å enklere distribuere, konfigurere og administrere brukermiljøet, samtidig som dataene forblir trygge. I en slik sammenheng er virtualisering av brukermiljøet nærmest en forutsetning.

Et virtuelt skrivebord for små og mellomstore bedrifter

Dell EMC XC Xpress hyperkonvergerte system er nå optimalisert for digitale arbeidsflater, med en referansearkitektur som gjør det mulig for små og mellomstore organisasjoner å distribuere og administrere et Nutanix-drevet miljø. Løsningen kombinerer server- og lagringsinfrastruktur, virtualiseringsprogramvare og sky-sikkerhetskopiering, og tilbyr hypervisor og fjernpålogging. Løsningen kan settes opp på få timer, uten behov for spisskompetanse innen virtualisering, og virksomheter kan starte i det små, og skalere opp ved behov.

Mobil tynnklient for sikre arbeidsdager

Dell Latitude 3480 er en kraftig, kostnadseffektiv tynnklient, basert på Dells velkjente Latitude PC-er. Den kombinerer sikkerhet med brukervennlige løsninger, og tilbyr sikkerheten som er nødvendig. Tynnklienten har en 14-tommers full HD-skjerm og kommer med en Intel dual core-prosessor med integrert grafikk, 8 GB DDR4 RAM og utvidet batterilevetid. Enheten har USB 3.1- og 2.0-porter, RJ45, HDMI og VGA-tilkoblinger, samt muligheter for WLAN og Bluetooth. Latituden kan koble til en rekke virtuelle skrivebord, inkludert Citrix XenDesktop, Microsoft RDS og VMware Horizon.

Latitude 3480 tynnklient

Latitude 3480 tynnklientLatitude 3480 tynnklient

Enklere administrasjon på fem minutter

Nylanserte «Dell Wyse Management Suite» gjør det mulig for virksomheter å konfigurere, overvåke, administrere og optimalisere opptil titusenvis av arbeidsflater. Installasjonen tar under fem minutter, og minimerer kompleksiteten som ofte er forbundet med administrasjon av tynnklient-miljøer.

ThinOS 8.4 for bedre funksjonalitet

Dell jobber kontinuerlig for å tilby de beste virusresistente tynnklient-løsningene, og kommer nå med ny funksjonalitet og protokollstøtte for Citrix- og VMware-kunder. ThinOS 8.4 støtter nå VMware Blast Extreme remote connection protocol, og gir dermed økt fleksibilitet og bedre administrasjonsverktøy i et virtuelt arbeidsmiljø. For Citrix-brukere betyr utviklingen bedre kommunikasjonsverktøy, samt støtte for HTML5 mulitimedia-innhold.

Lurer du på hvordan du på en enkel of effektiv måte kan håndtere ditt brukermiljø? Send meg en e-post på erik_tessem@dell.com, så tar vi en prat om den beste løsningen for din bedrift.

Tags: Aktuelt, For jobb, Latitude, Produkter, Tynnklient, VDI, virtualisering

ØNSKER DU AT VI TAR KONTAKT MED DEG?

Kontakt meg

STIKKORD

see all