DellEMC bloggen

Tommel opp for ny, energieffektiv tynnklient

Tynne klienter får ikke nok oppmerksomhet i en verden som domineres av smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er i alle former og fasonger. I bedrifter med mange ansatte, der sikkerhet og administrasjonskostnader er en kilde til usikkerhet, er tynnklienter en optimal løsning som ikke bør undervurderes.

04. May 2017

Prøv Wyse vWorkspace gratis med Azure

Wyse vWorkspace og Microsoft Azure gir store muligheter i dag. Kombinerer du de to åpner det seg en verden av nye muligheter, og mer vil komme i fremtiden. Interessert? Da bør du lese videre! Nylig lanserte nemlig Dell en ny versjon av Wyse vWorkspace som inneholder er rekke nyheter for kunder interessert i Microsoft Azure, Windows 10 og språk, og for driftsleverandører.

11. January 2016

Nyhet for virtualiserings-entusiastene

Nylig slapp vi en oppgradert versjon av vår virtualiseringsprogramvare - Wyse vWorkspace 8.6. Nyhetene i versjon 8.6 er særlig rettet mot å gi enda raskere tjenester med bedre brukeropplevelser. Dette er en administratorvennlig verktøykasse for å levere fleksible virtuelle arbeidsflater på en måte som gir sikker tilgang til Windows- og Linux- applikasjoner og -arbeidsflater fra enhver enhet med Windows, ChromeOS, Android, Mac OSX, iOS eller Linux og ikke minst fra enhver HTML5- eller Java- kompatibel nettleser.

21. September 2015

Nye tynne muligheter for Windows 10

Sikkerhet og fleksibilitet er sentralt for den nye Wyse 7000- og 5000- serien tynne klienter med Windows 10 IoT Enterprise. Vi avduker også programvarenyheter.

17. July 2015

Best håndtering av Linux-baserte virtuelle arbeidsflater

Dell Wyse vWorkspace støtter de mest utbredte leveranseteknologiene for arbeidsflater og applikasjoner. Alle disse ulike leveransemetodene kan administreres og forvaltes fra løsningens enhetlig administrasjonskonsoll. Dermed kan man kaste ut kostbare profilhåndteringsløsninger fra nisjetilbydere. Les mer om alle fordelene her.

04. December 2014

Enklere og bedre administrasjon av virtuelle arbeidsflater

Dell Wyse vWorkspace støtter de mest utbredte leveranseteknologiene for arbeidsflater og applikasjoner. Alle disse ulike kan administreres og forvaltes fra løsningens enhetlige administrasjonskonsoll og man kan kaste ut kostbare profilhåndteringsløsninger fra nisjetilbydere. Med vår løsning kan it-avdelingen levere arbeidsflater og applikasjoner tilpasset den enkeltes behov. Kostnaden for hver sesjon holdes så lav som mulig.

13. November 2014