DellEMC bloggen

Åpent hus med Dell og teknologipartnere

Dell har lansert mange nye og innovative PC-er og servere tilpasset fremtidens brukere. Nå kan du bli blant de første til å se nyhetene, på Teknologihuset torsdag 3. mars mellom 09 og 15!

26. February 2016

Partnerpraten med Dustin

Midt i mellom E6 og Oslofjorden, noen kilometer syd for Moss sentrum, finner vi hovedkontoret til Dustin. Bedriften, i dag mest kjent som NDS, vil i løpet av vinteren ta med seg 30 år med it-kompetanse og fortsette under navnet Dustin.

18. November 2014

Demonstrerer Dells løsninger i nytt demosenter

Brukeropplevelse, funksjonalitet og opplæring er fokus i det nye demosenteret. Man skal se, bruke og oppleve hva Dell og Commaxx leverer, spesielt innen virtuelle arbeidsflater og applikasjoner.

07. October 2014

VMWARE VSAN uten SSD på VRTX

Dell har mange lojale og svært tekniske partnere. Blant disse finner man tekniske ildsjeler som skiller seg ut. Christian Mohn i Evry er en av disse.

11. April 2014

Enklere drift med VRTX

Av Bobo Sørsdahl, senior salgskonsulent hos Availo

02. April 2014

VMware roadshow retrospekt

Som en ganske fersk Dell-er har seminarene vært givende, og jeg har lyst å gi en liten oppsummering, for dere som ikke var der. Dette er fra én teknolog til andre teknologer :).

04. December 2013

VRTX Unboxing

Dell VRTX er en alt-i-ett løsning med servere lagring og nettverk beregnet på mindre kontormiljø, eller som punktløsning for større virksomheter. VRTX kombinerer Dells markedsledende servere (Dell PowerEdge M520 og M620) med delt lagrings- og nettverksinfrastruktur.Den omfatter en rekke funksjoner som gir høy oppetid, for eksempel fjernstyring, RAID og redundant strøm & kjøling.

03. November 2013

Konvergert gjør inntrykk i oljebransjen

VRTX er den første konvergerte it-plattformen som er laget for små avdelingskontor og mindre kontormiljøer. Den integrerer server, lagring, nettverk og administrasjon i én boks, og gjør at man kan spare plass, redusere administrasjon og fjerne byrder fra it-avdelingen - viktige faktorer for små miljøer, som vi har mange av i Norge.

24. October 2013

Opplev en ny IT-virkelighet

Med denne løsningen kan alle ta i bruk teknologi som til nå har vært forbeholdt større virksomheter. Dette gir økt fleksibilitet, skalerbarhet, enklere administrasjon og lavere kostnader slik at IT forenkles, og man heller kan nytte tiden til å støtte virksomhetsmål.

04. September 2013