DellEMC bloggen

Virtuelle skrivebord for fremtidens arbeidsplass

Dell introduserer et bredt spekter av VDI-løsninger, som inkluderer hyperkonvergert teknologi, mobile tynnklienter og enklere administrasjonssystem.

17. July 2017

En komplett VDI-løsning med VMware Horizon

Ønsker dere en enkel, kostnadseffektiv og risikofri løsning for å komme i gang med digitale arbeidsflater? Med VDI Complete Solutions kan 100 arbeidsflater rulles ut på under en time.

28. June 2017

Nye tynne muligheter for Windows 10

Sikkerhet og fleksibilitet er sentralt for den nye Wyse 7000- og 5000- serien tynne klienter med Windows 10 IoT Enterprise. Vi avduker også programvarenyheter.

17. July 2015

It som en tjeneste for SMB

Lurer du på hvordan dere som mellomstor eller liten virksomhet kan levere mer it for et lavere beløp? Er du såpass it-kyndig at du har tenkt at virtualisering av tjenestene er smart, men for komplisert og dyrt fordi løsningene gjerne er tilpasset større aktører? Nå blir desktop- og applikasjonsvirtualisering for smb enklere og i høyeste grad kostnadsmessig fornuftig.

27. May 2015

Store gevinster med virtualiserte arbeidsstasjoner for Lime Petroleum

Lime Petroleum er et lite og forholdsvis nyetablert oljeselskap. Da selskapet ble etablert i 2013 var det med et minimum av maskinvare og IT, men så snart selskapet kvalifiserte seg til å eie lisenser på sokkelen økte IT-behovene også. Med flere ansatte som brukte avansert geologi-programvare, kom behovet for tyngre IT-løsninger. Selskapet begynte å støte på problemer, og opplevde nedetid som skrev seg fra maskinvaren.

27. February 2015

Demonstrerer Dells løsninger i nytt demosenter

Brukeropplevelse, funksjonalitet og opplæring er fokus i det nye demosenteret. Man skal se, bruke og oppleve hva Dell og Commaxx leverer, spesielt innen virtuelle arbeidsflater og applikasjoner.

07. October 2014

Markedets første konvergerte løsning for VDI

Konvergerte løsninger for datarommet har en god stund vært tilgjengelig i markedet i Norge og er veldig etterspurt for å forenkle den daglige drift og vedlikehold av den virtuelle serverplattformen. Samtidig med at markedet har adoptert konvergerte løsninger for datarommet har etterspørselen for konvergerte løsninger for klientvirtualisering (RDSH eller RDVH/VDI) på datarommet vært voksende.

19. March 2014