DellEMC bloggen

Mer valgfrihet med nye nettbrett fra Dell

I midten av november kommer to nye Dell-nettbrett på markedet. Både Venue 8 Pro 5000 Series og Venue 10 Pro 5000 Series gir nye muligheter for virksomheter.

25. September 2015

Robust nettbrett-nyhet

Latitude 12 Rugged er vårt første nettbrett for ytelse og pålitelighet under de tøffeste forhold. Nettbrettet inngår i den nye Rugged-porteføljen, hvor du også finner de bærbare PC-ene Latitude 14 Rugged Extreme og Latitude 14 Rugged, samt den flipp-hengslede Latitude 12 Rugged Extreme.

11. August 2015

Mobilitet: Slik får man i pose og sekk!

Tilgang til systemer, data og samhandlingsområder på farten er resepten på en mer produktiv og fleksibel arbeidsstyrke. For å komme dit må man forstå forventninger og balansere de involverte partenes behov. For de ansatte selv er drivkraften ofte å kunne gjøre en bedre jobb med verktøy som de er både kjente og komfortable med. Ledelsen ha mer produktive ansatte, mens IT-avdelingen må kunne administrere det hele.

31. March 2015

Få i pose og sekk ved å velge selv

Lanseringen av den første iPhone var startskuddet for en ny utvikling. Smarttelefon-bølgen, app-bølgen, men ikke minst BYOD-bølgen – «bring your own device». I løpet av noen få år hadde det blitt hverdagslig at ansatte brukte sine egne enheter, først smarttelefoner og senere nettbrett, på arbeidsplassen.

18. February 2015

Smart og automatisk IT-support for PC-er og nettbrett

Forskning Dell har gjort viser at IT-avdelingen bruker rundt 80 prosent av sin tid på rutinemessige operasjoner og støtte. Kun 20 prosent brukes på strategiske prosjekter som utvikler virksomheten fremover.

16. February 2015

Partnerpraten med Commaxx

Partnerpraten er en ny spalte der vi presenterer og utspør våre dyktige partnere over en kaffe. Commaxx og Christian Raaness er først ute.

02. October 2014

Leketøy eller verktøy?

Mange it-avdelinger har nærmest opplevd det som et krav at de må levere, sikre og støtte bruk av alle slags arbeidsverktøy som ansatte ønsker å bruke. Setter virksomheten ned foten oppfattes man som gammeldags. Når nettbrett spås å være den viktigste driveren for vekst i enhetsmarkedet med 53 prosent økning i 2014 bør virksomheter nøye vurdere hvor de setter eventuelle restriksjoner.

01. October 2014

Høstens nye godbiter fra Dell

Blant annet får seriene Latitude og OptiPlex nye modeller, og i skjermverdenen er vi først ute med 5K Ultra HD-skjerm.

05. September 2014

En "lettere" Latitude 10

11. January 2013