DellEMC bloggen

Ny sikkerhetsløsning mot BIOS-angrep

Dell har nå lansert Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise, som integrerer kunstig intelligens- og maskinlæringsteknologi fra Cylance for proaktiv forebygging mot avanserte trusler og skadelig programvare. Som en del av den nye løsningen tilgjengeliggjør vi også en ny løsning for post-boot BIOS-verifisering i kommersielle PC-er, integrert i maskiner kjøpt med Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise-lisens.

22. February 2016

Slik oppgraderer du til Windows 10

Forrige uke ble Windows 10 lansert, med bedre sikkerhets- og produktivitetsløsninger, den nye nettleseren Edge, og en oppfrisket versjon av startmenyen. Dell har jobbet tett sammen med Microsoft under utviklingen av Windows 10, og med den gradvise utrullingen over nett har mange Dell-kunder allerede begynt å bruke det nye operativsystemet.

07. August 2015

Syv datasikkerhets-trusler som kommer

Dells sikkerhetsrapport ble sluppet tidligere denne uken. Foruten å analysere de mest utbredte truslene og hvor angrepene var hyppigst i 2014, kom den også med spådommer over yndede mål for angriperne i årene som kommer.

17. April 2015

Stadig flere opplever problemer med PST-filer

Virksomheter som har kjørt Exchange og Outlook kan ofte erfare problemer med såkalte PST-filer. Disse inneholder gjerne e-postdata, og sluttbrukere har ofte ikke noe forhold til om e-posten ligger lagret lokalt på harddisker eller trygt forvart på sentrale Exchange-servere.

18. March 2015

Virtualiseringsekspert lovpriser Wyse vWorkspace

Brian Madden er kjent som en uavhengig ekspert med tydelige meninger rundt desktop- og applikasjonsvirtualisering. Han har skrevet fire bøker og over 2000 artikler om teknologiene og hans blogg har millioner av besøkende hvert år. Madden står også bak BriForum (19. - 20. mai 2015), en leverandør-nøytral konferanse som fokuserer på virtualisering og mobilitet. Brian Madden har blitt rangert som fremste foredragsholder på både VMworld og Citrix Synergy. Det er med andre ord en betydelig kapasitet på området, og en svært viktig påvirker for både de som utvikler løsninger og de som kjøper dem.

16. March 2015

Fem vanlige feil ved migrering fra Windows Server 2003

Nedenfor har vi samlet fem av de vanligste feilene som begås ved migrering fra ett serveroperativsystem til et annet.

13. February 2015

Best håndtering av Linux-baserte virtuelle arbeidsflater

Dell Wyse vWorkspace støtter de mest utbredte leveranseteknologiene for arbeidsflater og applikasjoner. Alle disse ulike leveransemetodene kan administreres og forvaltes fra løsningens enhetlig administrasjonskonsoll. Dermed kan man kaste ut kostbare profilhåndteringsløsninger fra nisjetilbydere. Les mer om alle fordelene her.

04. December 2014

Pasientopplysninger på avveie

Mengden sensitiv informasjon i helsesektorens journalsystemer er enorm. Grunnen er naturligvis at helsepersonell behøver tilgang til en lang rekke opplysninger om pasienter for å tilby trygg og riktig behandling. Utfordringene kommer når ulike regler og retningslinjer skal møtes på en fullgod måte for å beskytte data på tvers av miljø og nettverk mot urettmessig tilegnelse av tredjeparter.

26. November 2014

Oppdatert nettbrett

Folk og virksomheter skal ikke komme til oss kun for å oppgradere PC-en, nettbrettet eller programvare. De skal komme til oss for bistand til å øke effektivitet og produktiviteten, løse problemer og forbedre resultater. Under er noen nyheter som tar oss enda et skritt i den retningen.

05. November 2014