DellEMC bloggen

Guide til det programvaredefinerte datasenteret, del 2

Gikk du glipp av Del 1 av denne posten? Les mer om de ulike begrepene og hva de er her

29. October 2014

Guide til det programvaredefinerte datasenteret, del 1

Mange bedrifter vurderer skyløsninger, men ønsker (eller kan ikke) sette alle applikasjoner hos en av de store skyleverandørene. Likevel ønsker man den fleksibiliteten og kostnadsreduksjonene skytjenester gir. Hvordan kan du optimalisere ditt eget datasenter for å levere skyløsninger og flytte applikasjoner over til en optimal moderne datasenter plattform? Det er det programvaredefinerte/sofware defined datasenteret som gjør det mulig.

29. October 2014

Åpen plattform for nettverksvirtualisering

NFV-plattformen lanseres sammen med oppstartspakker myntet på teleoperatører. Dette bygger videre på Dells åpne nettverkstilnærming. NFV-plattformen bruker nyeste server-, lagrings- og nettverksteknologi fra Dell og programvare fra partnere som støtter åpne løsninger. Dette gir muligheten til en full-konvergert, virtualisert infrastruktur spekket for ethvert behov ved hvilken som helst lokasjon.

16. October 2014

Krev din frihet

I de siste ti årene har nettverksløsninger blitt en av de viktigste faktorene i datarommet. Mens hastighet og tjenester har økt betraktelig har det vært lite endringer i selve arkitekturen og funksjonene til nettverksløsningene. Proprietær teknologi er dominerende i en verden med høye produktmarginer og begrenset kompatibilitet. Resultatet er mindre konkurranse og valgfrihet.

19. August 2014

Åpner opp SDN

Software Defined Networking, SDN, er «det nye, store» i nettverksverdenen. I Dell mener vi at det bør legges til rette for at du kan bruke den løsningen du vil, uten at du må låse deg til proprietære alternativer. Dagens lansering svarer på nettopp dette. Vi ønsker å gi kunden valgfrihet.

25. March 2014

Åpen nettverkstilnærming – vi skiller maskinvare og programvare

Cumulus Networks har laget det første Linux-operativsystemet for bare-metal-svitsjer, og vår avtale støtter en åpen nettverksmodell for våre standard-svitsjer. Vi er faktisk de første i bransjen som gjør noe sånt.

05. February 2014