DellEMC bloggen

Dustin Norge hedret med partnerpris

Dustin hentet hjem prisen som Årets Partner for Dell EMC.

03. November 2016

Partnerpraten med Serit

Vi har kommet til den femte i rekken av leverandører som er helt avgjørende for at Dell skal lykkes. Serit har 11 forhandlere og 23 kontorer rundt i hele landet, fra Tromsø til Kristiansand. Kjeden har en ambisiøs målsetning i det norske markedet. Jeg har tatt en prat med markedsdirektør Richard Hægermark om Dell, tjenester, trender og egne preferanser.

24. March 2015

Partnerpraten med iTet

iTet har ni kontorer – syv av disse fra Trondheim og nordover. Med andre ord er det ikke feil å si at bedriften satser nordpå. Dette er med på å bidra til stort løsnings- og leveransefokus da kundene varierer mye i både størrelse og behov.

09. December 2014

Partnerpraten med Dustin

Midt i mellom E6 og Oslofjorden, noen kilometer syd for Moss sentrum, finner vi hovedkontoret til Dustin. Bedriften, i dag mest kjent som NDS, vil i løpet av vinteren ta med seg 30 år med it-kompetanse og fortsette under navnet Dustin.

18. November 2014

Partnerpraten med Move

Midt i Oslo-gryta, med utsikt til Akerselva, finner vi Move. I et stort, fint og åpent lokale er det yrende liv som vitner om en virksomhet som har nok å henge fingeren i.

17. October 2014

Partnerpraten med Commaxx

Partnerpraten er en ny spalte der vi presenterer og utspør våre dyktige partnere over en kaffe. Commaxx og Christian Raaness er først ute.

02. October 2014