DellEMC bloggen

Bli med Dell EMC til Las Vegas

Bli med oss til Las Vegas 8. – 11. mai, og få en innføring i bransjens viktigste trender og se hvordan du kan utnytte disse til din fordel.

24. March 2017

Derfor bør driftstilbydere komme på Ullevål 8. september

Få leverandører er bedre egnet til å møte driftstilbyderes behov i årene som kommer. Kombinasjonen Dell og EMC skaper en kunderettet organisasjon som løser dagens utfordringer, og utløser fremtidens infrastrukturgevinster. Strategi og teknologi forenes i en skjønn harmoni for de som setter av 8. september. Vi inviterer til en konferanse på Ullevaal Business Class som har tatt mål av seg å gå utenpå alle andre it-arrangement du har sett i Norge.

08. August 2016

Opplev fremtidens forretningsteknologi

Bli med oss og våre partnere på Future Ready 2016 i Oslo – en helt spesiell dag hvor vi ser nærmere på hva som gjør en virksomhet klar for å møte fremtidens teknologikrav. Du får møte svært spennende mennesker, lære om dagens og fremtidens utfordringer og hvordan de kan løses, diskutere med noen av bransjens fremste fagpersoner og se og ta på de praktiske løsningene.

08. June 2016

Visste du at Dell leverer de beste all-flash løsningene med tanke på pris/ytelse?

Av Finn Falkenberg, Ole Petter Johansen og Claes Unger

06. June 2016

Takk for besøket på OpenStack Forum #2!

Den 28. januar gikk OpenStack Forum #2 av stabelen på Teknologihuset i Oslo, med fantastiske foredrag av Frode Sandholtbråten fra Basefarm, Bosse Klykken fra Jottacloud.no, og ikke minst Simon fra SUSE og Taco fra Red Hat. En stor takk til alle talerne! I kjent stil avsluttet vi arrangementet med burgere, øl og interessante, dype tekniske diskusjoner til sent på kveld.

09. March 2016

Tapping gjort smartere

Alle som driver med tapping (monitorering) vet at HW-baserte løsninger koster. Nå er en billigere, programvarebasert og mer smidig løsning tilgjengelig i Norge fra Dell.

29. February 2016

Dell lanserer OpenStack Forum i Oslo: Automation For The Win!

De fleste vet at åpne systemer, modulære systemer, GNU/Linux og åpen kildekode har tatt verden med storm, men det finnes fortsatt områder igjen å erobre. Et av de neste slagene står om hva som skal bli neste generasjons operativsystem for nettskyen. Her er OpenStack en sterk, veletablert spiller, i konkurranse med Azure og vRealize.

11. December 2015

Har du meldt deg på Dell Direktes nyhetsbrev?

[av_textblock size='' font_color='' color='']
I vårt nyhetsbrev oppsummerer vi de mest populære sakene fra Dell Direkte hver måned, slik at du får de viktigste nyhetene fra Dell rett i innboksen. Meld deg på nå!
Siden du nå leser, Dell Direkte, har blitt en av våre viktigste nyhetskanaler i Norge for å dele nytt og aktuelt fra Dell til kunder, partnere og andre interessenter.

27. November 2015

Gjør du virtualisering riktig?

Da virtualisering først kom på banen ble det av mange oppfattet som noe nytt, rart og kanskje litt skummelt. I dag er det nesten motsatt – hvis du ikke driver med virtualisering i dag klarer du ikke å oppnå effektiv drift. Men hva er den beste måten å drive virtuelt på?

17. August 2015