DellEMC bloggen

To av landets største IT-kontrakter til Dell

Helseforetakenes innkjøpsservice (HINAS) har nylig gjort sin årlige evaluering av klientleverandører, og har etter bare ett år med annen leverandør valgt å gå tilbake til Dell. HINAS koordinerer innkjøpsavtalene for alle norske helseforetak, og rammeavtalen er kanskje landets største for datamaskiner og nettbrett, med en ramme på inntil 100 millioner kroner i året.

08. February 2016

Dell fortsetter å innfri for offentlig sektor

Mot slutten av 2015 inngikk Dell fire nye rammeavtaler med en samlet årlig verdi på opp til 15 millioner kroner, eller 58 millioner kroner gjennom avtalenes løpetid.

18. January 2016

Har du meldt deg på Dell Direktes nyhetsbrev?

[av_textblock size='' font_color='' color='']
I vårt nyhetsbrev oppsummerer vi de mest populære sakene fra Dell Direkte hver måned, slik at du får de viktigste nyhetene fra Dell rett i innboksen. Meld deg på nå!
Siden du nå leser, Dell Direkte, har blitt en av våre viktigste nyhetskanaler i Norge for å dele nytt og aktuelt fra Dell til kunder, partnere og andre interessenter.

27. November 2015

Standardiser og automatiser sikkerheten

Aleksander Berg, it-sjef GK, er i endringsmodus. Kompleksiteten i selskapets systemer har blitt stor, og særlig prosesser rundt IAM (identity and access mangement) er blitt utfordrende å administrere.

22. September 2015

Velger servere fra Dell

Etter en omfattende anbudskonkurranse har UNINETT har valgt tre serverleverandører de kommende årene. Rammeavtalen har en varighet på to år med opsjon for ytterligere to og betyr at Dell, Evry og Dustin (tidligere Norsk Data Senter, NDS) har rett til å levere forslag og tilbud når universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner tilknyttet UNINETT skal kjøpe servere. Rammeavtalen har en verdi på 15-20 millioner kroner hvert år.

21. January 2015

Dell-PCer til UNINETT

UNINETT har etter en stor anbudskonkurranse valgt seg tre klientleverandører de neste årene. De som har rett til å levere forslag og tilbud hver gang noen i UNINETT-systemet skal handle inn it-verktøy til sine ansatte er Dell, Itello og Atea. Dell fornyer dermed avtalen som vi har hatt de siste fire årene, et tydelig tegn på tilfredshet så langt. Kriteriene i utvelgelsen var teknisk verdi og funksjonell løsning, kostnader og merkantile forhold (som energibruk).

19. May 2014

Suksess med partnere i offentlig sektor

Avtalene omfatter alle typer it-leveranser, fra PC-er til komplette dataromløsninger, og vi forventer at det blir mer før sommeren. Totalverdien er på over 240 millioner kroner. Mye av æren må gis til våre dyktige forhandlere.
Dell skiller seg ut fordi vi dekker hele bredden: Alt fra klasseromløsninger, systemer som gir bedre arbeidsverktøy, til ende-til-ende infrastrukturutstyr.  Vi vokser særlig på datarom, hvor lagringsløsninger økte med over 30 prosent i 2012. Vi ser også at stadig flere er interessert i de konvergerte infrastrukturløsningene våre.

26. April 2013

Konvergert Statoil

Vi vant avtalen etter anbudskonkurranse fordi vårt tilbud av produkter, kvalitet, leveranseevne og pris var det Statoil fant best. Fra i dag og frem til april 2016 skal vi levere konvergerte infrastrukturløsninger til ulike lokasjoner, flest i Norge, men også globalt.

26. April 2013