DellEMC bloggen

Bli med når it-entusiastene møtes på Dell EMC World

Dell EMC World går av stabelen i Las Vegas fra 8.-11. mai, og programmet byr på matnyttig innhold for alle som jobber med it. Dette er en unik mulighet til å øke din kompetanse og tilegne deg de ferdighetene du trenger i årene som kommer. Her er konferansen sjefen vil at du skal gå på.

18. April 2017

Derfor bør it-ledere bli med til Dell EMC World

På Dell EMC World 8. – 11. mai får du verktøyene du trenger for å bli en innovativ leder som ligger i forkant av trendene. Det er en god grunn til å bytte ut kontorlandskapet med Las Vegas.

03. April 2017

Nyutdannet og lyst til å jobbe i Dell?

Vil du bli vår nye kollega? Dell skal nå utvide staben på Oslo-kontoret med to Graduate Sales Account Managers. Hvis du i løpet av de siste 12 månedene har fullført en master- eller bachelorgrad innen et IT- eller forretningsrelatert fag bør du lese videre!

27. June 2016

Nysgjerrig på Dell? Velkommen til åpent hus!

Visste du at et av verdens største teknologiselskap har et kontor i Oslo med over 100 ansatte? Lurer du på hvordan det er å jobbe med Marketing, Salg, Finans eller HR i et globalt selskap? Har du mange spørsmål før starten av din karriere?

08. April 2016

Mangfold skaper verdi!

En trygg jobbkultur hvor alle føler de kan være seg selv, uavhengig av kjønn, religion og legning, er nødvendig både for trivsel og suksess.

09. November 2015

Dell satser på mangfold

Jubelen sto i taket tidligere i høst da nyheten kom om at vi har klatret over 40 plasser på Universums liste over foretrukne arbeidsgivere. Dette er en kjærkommen bekreftelse på at vi gjør riktige grep og vi ser en tilsvarende respons fra våre medarbeidere gjennom årets medarbeiderundersøkelse. Aldri før har vi fått så gode resultater. Det er ikke èn forklaring på denne sterke forbedringen, men mange justeringer spiller sammen og tar oss i den retningen vi ønsker.

03. November 2015