DellEMC bloggen

Ikke vent! – det er snart fullt på Future Ready Tour

Den 8. september samles hundrevis av landets fremste ledere, strateger og teknologer på Future Ready Tour. Selv om vi har booket hele Ullevaal Business Class så begynner det å fylle seg opp. Ikke vent, meld deg på årets mest spennende konferanse i dag!

01. September 2016

Derfor bør datasenterfolk komme på FRT

Dells Future Ready Tour er stedet å begynne om du skal bygge deg fremtidens datasenter. Vi byr på inspirasjon og deler råd om hvor du bør begynne.

30. August 2016

Her er konferanse-appen du har ventet på

Slik planlegger du årets Future Ready Tour

I år har vi lansert en helt ny applikasjon som lar deg skreddersy din egen agenda på Future Ready Tour. Du kan bygge, endre og tilpasse dagens faglige program etter egne interesser og dagens humør.

29. August 2016

Sikkerhet er en forutsetning for digitalisering

En fersk undersøkelse viser hvorfor sikkerhetskompetanse er så viktig for å møte mulighetene som kommer. Årets mest spennende konferanse gir deg den nyeste kunnskapen gratis.

17. August 2016

Finn en partner for tingenes internett på Ullevål

Tingenes internett kommer til å endre forventninger i alle typer næringer innen få år. Analytikere og eksperter strør om seg med spådommer. Uttalelsen fra professor Michael Nelson ved Georgetown University er godt dekkende: «Å spå omsetningen i markedet for tingenes internett er som å beregne hvor stort markedet for plast ville bli i 1940».

10. August 2016

Derfor bør driftstilbydere komme på Ullevål 8. september

Få leverandører er bedre egnet til å møte driftstilbyderes behov i årene som kommer. Kombinasjonen Dell og EMC skaper en kunderettet organisasjon som løser dagens utfordringer, og utløser fremtidens infrastrukturgevinster. Strategi og teknologi forenes i en skjønn harmoni for de som setter av 8. september. Vi inviterer til en konferanse på Ullevaal Business Class som har tatt mål av seg å gå utenpå alle andre it-arrangement du har sett i Norge.

08. August 2016

Kom og se hvordan du lykkes med Windows 10

Windows 10 og neste generasjons endepunktsikkerhet basert på kunstig intelligens (AI), samt verdens tynneste og letteste fullverdige PC for bedriftsbehov. Tilbudet er rikt for våre gjester på Future Ready Tour 8. september

08. July 2016

Future Ready Tour på 1-2-3!

Den 8. september samler Dell hundrevis av landets fremste ledere, strateger og teknologer. Årets store arrangement blir helt nytt, ulikt alt vi har forsøkt tidligere.

05. July 2016

Møt Norges mest inspirerende økonomiprofessorer

Future Ready Tour er vårt største arrangement i Norge, og det første vi kjører sammen med nye kolleger – de mange og svært kompetente løsningsrådgiverne i EMC. Arrangementet finner sted 8. september på Ullevaal Business Class, og du kan melde deg på her.

01. July 2016