DellEMC bloggen

Her er konferanse-appen du har ventet på

Slik planlegger du årets Future Ready Tour

I år har vi lansert en helt ny applikasjon som lar deg skreddersy din egen agenda på Future Ready Tour. Du kan bygge, endre og tilpasse dagens faglige program etter egne interesser og dagens humør.

29. August 2016

Finn en partner for tingenes internett på Ullevål

Tingenes internett kommer til å endre forventninger i alle typer næringer innen få år. Analytikere og eksperter strør om seg med spådommer. Uttalelsen fra professor Michael Nelson ved Georgetown University er godt dekkende: «Å spå omsetningen i markedet for tingenes internett er som å beregne hvor stort markedet for plast ville bli i 1940».

10. August 2016

Derfor bør driftstilbydere komme på Ullevål 8. september

Få leverandører er bedre egnet til å møte driftstilbyderes behov i årene som kommer. Kombinasjonen Dell og EMC skaper en kunderettet organisasjon som løser dagens utfordringer, og utløser fremtidens infrastrukturgevinster. Strategi og teknologi forenes i en skjønn harmoni for de som setter av 8. september. Vi inviterer til en konferanse på Ullevaal Business Class som har tatt mål av seg å gå utenpå alle andre it-arrangement du har sett i Norge.

08. August 2016

Kom og se hvordan du lykkes med Windows 10

Windows 10 og neste generasjons endepunktsikkerhet basert på kunstig intelligens (AI), samt verdens tynneste og letteste fullverdige PC for bedriftsbehov. Tilbudet er rikt for våre gjester på Future Ready Tour 8. september

08. July 2016

Future Ready Tour på 1-2-3!

Den 8. september samler Dell hundrevis av landets fremste ledere, strateger og teknologer. Årets store arrangement blir helt nytt, ulikt alt vi har forsøkt tidligere.

05. July 2016

Møt Norges mest inspirerende økonomiprofessorer

Future Ready Tour er vårt største arrangement i Norge, og det første vi kjører sammen med nye kolleger – de mange og svært kompetente løsningsrådgiverne i EMC. Arrangementet finner sted 8. september på Ullevaal Business Class, og du kan melde deg på her.

01. July 2016

Dell Future Ready Tour 2016 – skreddersy din egen timeplan

Klikk her og bli med når Future Ready Tour 2016 kommer til Norge!

29. June 2016

Velkommen til årets mest matnyttige dag

Klikk her og meld deg på i dag!

16. June 2016

Opplev fremtidens forretningsteknologi

Bli med oss og våre partnere på Future Ready 2016 i Oslo – en helt spesiell dag hvor vi ser nærmere på hva som gjør en virksomhet klar for å møte fremtidens teknologikrav. Du får møte svært spennende mennesker, lære om dagens og fremtidens utfordringer og hvordan de kan løses, diskutere med noen av bransjens fremste fagpersoner og se og ta på de praktiske løsningene.

08. June 2016