DellEMC bloggen

Den digitale reisen: Fra filmruller til IT

Når alt du produserer skal tas vare på for ettertida er løsninger som strukturerer og sikrer dataene avgjørende. Slik gikk NRK fra å være en kringskastingsbedrift til å drive IT-innovasjon.

01. October 2017

IT for fremtiden

Mange organisasjoner står nå overfor store endringer, enten det skyldes oljekrise eller den uunngåelige digitaliseringen. Det kan være utfordrende, men gir deg også nye muligheter. Viljen til å investere for å støtte nye forretningsmodeller er tilstede, og da gjelder det å bygge bro mellom de IT-systemene som eksisterer i dag og de endringene dere må gjøre. Siden ingen kan spå fremtiden trenger dere fleksible løsninger som gir rom for hyppige endringer.

11. April 2016

Har du meldt deg på Dell Direktes nyhetsbrev?

[av_textblock size='' font_color='' color='']
I vårt nyhetsbrev oppsummerer vi de mest populære sakene fra Dell Direkte hver måned, slik at du får de viktigste nyhetene fra Dell rett i innboksen. Meld deg på nå!
Siden du nå leser, Dell Direkte, har blitt en av våre viktigste nyhetskanaler i Norge for å dele nytt og aktuelt fra Dell til kunder, partnere og andre interessenter.

27. November 2015

Standardiser og automatiser sikkerheten

Aleksander Berg, it-sjef GK, er i endringsmodus. Kompleksiteten i selskapets systemer har blitt stor, og særlig prosesser rundt IAM (identity and access mangement) er blitt utfordrende å administrere.

22. September 2015

Gode råd om sikkerhet og besparelser på sykehuset

Norske helseforetak er komplekse organisasjoner der tusenvis av mennesker har vidt forskjellige roller. Enten det er overleger, sykepleiere eller administrativt ansatte, skal de ha stabil og oppdatert tilgang til it-systemene. Samtidig inneholder sykehusenes systemer store mengder sensitive personopplysninger. Dermed er det viktig at ingen har tilgang til annet enn de trenger, og at arbeidstakere som slutter blir fratatt tilganger de ikke lenger skal ha.

27. August 2015

Agendaen for DST er klar!

Agendaen er klar for årets Dell Solutions Tour. 8. september klokken 08.30 åpner vi dørene til utstillingsområdet inne på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo, før vi offisielt ønsker velkommen og starter opp klokken 09.00.

20. August 2015

Syv krav for fremtidssikret it

Med en strategisk tilnærming til modernisering av it-miljøet kan virksomheten gradvis tilpasse seg fremtidens krav mens man leverer den verdien man skal i dag.

20. July 2015

Fremtidens arbeidsflater er enklere og tryggere

Av Erik Tessem, Dell og Trygve Daae, Buypass

21. May 2015

Migrering er et nødvendig gode

2003 var året BlackBerry lanserte sin første konvergerte smarttelefon, Concorde fløy kommersielt for siste gang, og en ukjent Harvard-student ved navn Mark Zuckerberg begynte på utviklingen av Facebook. Snakk om nettskyer, “big data” og “BYOD” lå fortsatt årevis frem i tid.

07. May 2015