DellEMC bloggen

Kraften til å vinne Nobelpris

Nobelprisen i fysiologi og medisin er en av de fem opprinnelige prisene og fører med seg enorm prestisje for både prisvinnere og ikke minst organisasjonen de er tilknyttet. Jubelen sto i taket på NTNU da ekteparet Moser fikk Nobelprisen i medisin for 2014.

12. December 2014

Best og billigst SAN

The Enterprise Strategy Groups ferske lab-rapport (Dell-sponset) viser at EqualLogic PS Series lagringsløsninger gir 41 prosent gunstigere eierskapskostnader enn alternativene. Fordelene kommer fra mange kanter, men primært i form av enklere administrasjon, større skalerbarhet, at løsningen har mange verdiøkende nøkkelfunksjoner (som andre tar betalt for) og i form av lavere kostnader i virtualiserte miljø.

09. April 2014

Tripler ytelsen

Dell World går av stabelen i Austin, Texas, denne uken. I den forbindelse kommer vi med en rekke lanseringer. I tillegg til oppdatert lagringsplattform kommer nye verktøy for kjappe nettverk og enklere administrasjon.

11. December 2013

Dell dominerer InfoWorld-kåring

Hvert år kårer det amerikanske magasinet InfoWorld de beste produktene i IT-bransjen i året som gikk. Sammen med sterke merkevarer som Google Android "Jelly Bean", iPad Mini og HTML5 rasker vi i Dell med oss ikke mindre enn tre priser for våre lagringsprodukter.

15. January 2013