DellEMC bloggen

Dell Solutions Tour: Braksuksess på Plaza

Dell Solutions Tour er årets markedsmessige høydepunkt for Dell Norge. Vi jobber iherdig i lang tid i forveien med å sy sammen et faglig opplegg som skal inspirere og engasjere kunder og partnere. Det er derfor jeg stolt retter en stor takk til alle kunder og partnere som ønsket å dele denne dagen med oss. De fleste kom tidlig og gikk sent. Dette tar vi som et tegn på at det faglige opplegget møtte forventninger. En undersøkelse besvart av rundt halvparten av deltagerne gir oss svært god karakter for gjennomføringen. Det inspirerer til enda bedre opplegg neste år.

12. September 2014

Råd og kunnskap på Dell Solutions Tour

På alle it-konferanser er utstillingsområdet viktig. Det er en god arena for dialog, dypdykk i ulike emner og muligheten til å ta og føle på løsningene. Utfordringen er at «har man sett en utstilling så har man sett dem alle». På Dell Solutions Tour staker vi ut en annen retning. Målet er å ha fora der vi gir gode råd på forespørsel, viser og presenterer, og med dialog som rettesnor.

29. August 2014

De gamle sannhetene gjelder ikke lenger – det handler om å tenke nytt

De gamle sannhetene gjelder ikke lenger. Nå handler det om å nullstille og tenke nytt. Den digitale arenaen gjør at du ikke lenger er herre over egen merkevare. Det handler ikke lenger om hva du selv sier, men om hva omgivelsene formidler om deg. Det stiller helt nye krav til organisasjonen, arbeidsmåten og ikke minst nærhet til brukerne.

27. August 2014

Ti gode grunner til at du bør melde deg på Dell Solutions Tour

Nyheter: Vi viser frem hemmeligheter. Svært spennende nyheter for kunder som ønsker mer for mindre. Noen av pakkene er harde, andre er myke og veldig nyttige.

21. August 2014

Du kan bestemme innholdet på Dell Solutions Tour

Dell Solutions Tour er kjent for å gå nye veier, og Dell som selskap har sjelden vært redd for å prøve nye ting.

07. July 2014