DellEMC bloggen

Har du meldt deg på Dell Direktes nyhetsbrev?

[av_textblock size='' font_color='' color='']
I vårt nyhetsbrev oppsummerer vi de mest populære sakene fra Dell Direkte hver måned, slik at du får de viktigste nyhetene fra Dell rett i innboksen. Meld deg på nå!
Siden du nå leser, Dell Direkte, har blitt en av våre viktigste nyhetskanaler i Norge for å dele nytt og aktuelt fra Dell til kunder, partnere og andre interessenter.

27. November 2015

– Du jobber best når du får lov å være deg selv

Det er ingen motsetning mellom å jobbe for mangfold og å drive butikk, mener Claire Vyvyan, visepresident for Dell Enterprise Solutions Group. På Dell Solutions Tour på tirsdag forteller hun mer.

04. September 2015

Skynd deg – det er snart fullt på Dell Solutions Tour!

I løpet av 2015 vil Dell Solutions Tour ha vært innom 17 europeiske land og samlet 8000 deltakere i hele Europa. Den 8. september kommer #DST2015 til Oslo, og det er gratis å bli med. Men: Selv om vi inntar Radisson BLU Plaza er det dessverre grenser for hvor mange vi har plass til, og nå begynner deltakerlistene å bli ganske så fulle.

01. September 2015

Dell har gjort den tyngste datasenterjobben for deg

Det har lenge vært opplest og vedtatt at justeringer på datarommet eller i datasenteret er en smertefull prosess. Man har måttet planlegge for antallet racks og bokser, dimensjonert etter nåværende og forventet belastning, og designet sammensetningen av maskinvare og programvare omtrent fra grunnen for hver vesentlige endring.

21. August 2015

Agendaen for DST er klar!

Agendaen er klar for årets Dell Solutions Tour. 8. september klokken 08.30 åpner vi dørene til utstillingsområdet inne på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo, før vi offisielt ønsker velkommen og starter opp klokken 09.00.

20. August 2015

Gjør du virtualisering riktig?

Da virtualisering først kom på banen ble det av mange oppfattet som noe nytt, rart og kanskje litt skummelt. I dag er det nesten motsatt – hvis du ikke driver med virtualisering i dag klarer du ikke å oppnå effektiv drift. Men hva er den beste måten å drive virtuelt på?

17. August 2015

Få mest mulig utbytte fra skyen

I hele Norge skal stadig flere funksjoner opp i skyen, og leveres derfra som smidige og fleksible tjenester. Dette gjelder også i utdanningssektoren. Både videregående skoler, høyskoler og universiteter utreder nye og smartere måter å levere funksjoner slik elevene ønsker og forventer det. Samtidig kreves det at man skal kunne jobbe smartere internt. Dette var bakgrunnen for at it-avdelingen hos Handelshøyskolen BI ønsket å digitalisere og forenkle eksamensprosessen.

12. August 2015

Hva kan jeg lære på Dell Solutions Tour?

Den 8. september er det duket for årets viktigste lokale it-arrangement, og påmeldingen til Dell Solutions Tour er fortsatt åpen.

10. August 2015

Dell Solutions Tour på 1-2-3

Nå nærmer #DST15 seg med stormskritt – vet du hva du kan forvente å få ut av høstens viktigste lokale it-arrangement?

22. July 2015