DellEMC bloggen

Dell Fluid Cache for SAN leverer eksepsjonell ytelse

Dell oppdaterer nå sin Dell Compellent Storage Center-programvare til versjon 6.5. Dette innebærer blant annet at Fluid Cache for SAN-løsningen kan lese og prosessere data mye raskere enn tidligere, ifølge våre tester.

25. April 2014

Flash i Hjemmet

Som Dell-partner har vi i Move levert mange installasjoner der Dells ende-til-ende-teknologi er sentrale komponenter. En av løsningene vi har størst tro på er lagring fra Dell Compellent. I fjor høst valgte Egmont Hjemmet Mortensen, Norges største utgiver av ukeblader og magasiner, oss til å innføre en Compellent lagringsløsning. Vi var faktisk den forhandleren i sin tid som bragte teknologien til det norske markedet.

19. February 2014

IT-ledere velger Dell-flash

ITIC/Storage Strategies NOW (uavhengige spesialister på analyse og innsikt innen lagring) har spurt 550 it-ledere over hele verden, inkludert Norge, om flash/SSD-lagring. Hovedresultatene viser at hver tredje virksomhet har eller skal innføre flash/SSD, og at Dell er førstevalget for de som ønsker råd og løsninger. Undersøkelsen skulle kartlegge virksomheters flash/SSD-planer for server/desktop-virtualisering, OLTP og primærlagring. 43 prosent brukte mellom $100K-500K hvert år på lagring. Servervirtualisering er mest utbredt for flash/SSD, og nesten en tredjedel vil bruke dette for å øke ytelsen på båndbreddekrevende programmer.

11. October 2013