DellEMC bloggen

Tommel opp for ny, energieffektiv tynnklient

Tynne klienter får ikke nok oppmerksomhet i en verden som domineres av smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er i alle former og fasonger. I bedrifter med mange ansatte, der sikkerhet og administrasjonskostnader er en kilde til usikkerhet, er tynnklienter en optimal løsning som ikke bør undervurderes.

Utviklingen innen VDI og tynne klienter skjer raskt, og forbedringene bidrar til en enda mer effektiv hverdag på kontoret. Dell Wyse 3040 er 50 prosent mindre, 30 prosent kraftigere og 50 prosent mer energieffektiv enn sine forgjengere.

Sjelden har Dell opplevd lignende mottakelse på en tynnklient, men så er ikke Wyse 3040 som alle andre tynnklienter.

Brukervennlig miniatyr

Wyse 3040 er først og fremst et godt stykke innovasjon, hvor ytelse, størrelse og pris er kombinert på en måte markedet ikke har sett tidligere. Med Intel® fire kjerners prosessorer sørger Wyse 3040 for at brukeropplevelsen settes i fokus. Fornøyde brukere er et godt utgangspunkt for videre utvidelser av løsningen for applikasjon- eller desktopvirtualisering (VDI/RDSH).

Energieffektiviteten er i en klasse for seg selv med under 5watt i forbruk, og lavere strømforbruk gir lavere strømregning. Wyse 3040 er liten, men kraftig: Tynnklienten kan enkelt plasseres i bukselommen eller i håndflaten. Nå er det ikke så hensiktsmessig å gå rundt med en tynnklient i lomma, men dette illustrerer hvor liten plass den faktisk tar på pulten.

Les mer om Wyse 3040 på dell.no.

Send meg gjerne en e-post på erik_tessem@dell.com for mer informasjon om Wyse 3040 og DellEMCs ende-til-ende løsninger for Desktop- og Applikasjonsvirtualisering.

[embed]https://youtu.be/2A_2XW_EM0k[/embed]

Tags: klientløsninger, offentlig sektor, Produkter, Tynnklient, Wyse 3040, Wyse vWorkspace

ØNSKER DU AT VI TAR KONTAKT MED DEG?

Kontakt meg

STIKKORD

see all