DellEMC bloggen

Syv selskaper på samme scene

01. October 2018 / / i Dell Technologies Forum / av Charlotte Flø Haanes

Hvor godt kjenner du Dell Technologies? Dell Technologies Forum er bransjens mest komplette teknologikonferanse for de som skal lykkes med digital transformasjon.

DTF18_themed_blue_lowres_S

Investeringene som bedrifter nå gjør for å overleve i markedet er i stor grad ledet av teknologi. Omveltningen krever mer av virksomheten, og å teame opp med rett partner kan både frigjøre tid og spare bedriften for unødige kostnader. Partnerskapet kan også bidra til å utfordre status quo, og dermed løfte virksomheten til et nytt nivå.

På Dell Technologies Forum 30. oktober ser vi nærmere på hvordan du kan gjøre en digitaliseringsreise gjennom ende til ende-løsninger som gir smartere arbeidsmetoder og større gevinster. En helhetlig tilnærming gir også bedre avkastning på investeringene. Les mer om konferansen her.

Dette bør du se etter i en partner

Digitalisering har blitt kalt den neste industrielle revolusjonen, og virksomheter som ikke legger ut på en endringsreise vil henge etter. Den rette partneren gjør endringsprosessen smidigere, men sørger også for smarte investeringer som driver forretningen videre.

  • Bred portefølje. Finn en partner med en bred portefølje. Hybrid sky, programvaredefinerte datasentre, plattform som en tjeneste, dataanalyse, mobilitet og sikkerhet er blant områdene som bør dekkes.
  • Kompetanse i alle ledd. Partneren bør ha fremoverlente rådgivere som gir deg innsikten og kunnskapen som virksomheten trenger. Hensikten er å rive ned siloer for å oppnå mer effektive arbeidshverdager.
  • Se det store bildet. Velg en partner som har en helhetlig tilnærming til din endringsreise. Ende-til-ende løsninger på tvers av virksomheten gir både smartere ressursbruk, mer kostnadseffektive investeringer og sikrere samhandling.

Sterkere sammen

Dell Technologies ønsker å være er en komplett leverandør av løsninger for virksomheter som skal lykkes med digitalisering, modernisere egen IT-infrastruktur, utvikle ansatte og sikre at viktig informasjon beskyttes på beste måte.

Den unike sammensetningen av selskapene henter innovasjonskraft på tvers av løsningstilbydere. Dell, Dell EMC, RSA, VMware, Pivotal, Secureworks og Virtustream utgjør en one-stop-shop for selskaper som vil utnytte teknologi og finne smartere veier til markedet.

– Dette har blitt kalt den neste industrielle revolusjonen, og Dell Technologies ønsker å stå i sentrum av fremskrittet med teknologien og infrastrukturen som gjør det mulig, forklarer Michael Dell.

På Dell Technologies Forum i Oslo 30. oktober samles de syv teknologilederne. Målet er å gi deg kunnskapen du trenger for å endre din virksomhet til å møte fremtidens behov. Du får blant annet innblikk i:

  • Produktene, tjenestene og kunnskapen som hjelper deg med å lykkes med virksomhetens digitale reise.
  • Hvilke trender som vil prege selskaper på tvers av bransjer de neste årene, og hvilke grep du kan ta allerede nå for være en del av utviklingen.
  • Hvordan digitalisering, IT, arbeidsstyrke og sikkerhet utgjør de fire pilarene som sikrer fremtidig vekst og fornøyde kunder.

Våre eksperter er på plass hele dagen. Vi har flere møterom tilgjengelig, og du kan huke tak i oss for å få råd om utfordringene din virksomhet står overfor. Nysgjerrig på agendaen? Ta en titt her.

De fire transformasjonspilarene

Digital Transformation
Virksomheter som utnytter programvare, dataanalyse, tingenes internett og kunstig intelligens for å øke lønnsomheten er selskapene med størst mulighet til å overleve. Å navigere i et uoversiktlig landskap for å finne de rette metodene og verktøyene for din virksomhet kan være en utfordring. På Dell Technologies Forum vil du lære mer om hvilke grep som vil gagne din virksomhet og få inspirasjon til å sette i gang. 

IT Transformation
Infrastruktur som støtter automatiserte prosesser er fremtiden. Et moderne datasenter åpner for rask levering av teknologi-tjenester, både til egen organisasjon, men også til kundene dine. 30. oktober ser vi nærmere på hvordan IT-avdelingen nå går fra å være en del av virksomheten til å være drivkraften som skaper nye forretningsmuligheter.

Workforce Transformation
Mobile enheter har redefinert måten vi samarbeider og samhandler med kollegaer, partnere, leverandører og kunder på. Teknologi hjelper oss å gjøre mer på kortere tid, og en kombinasjon av menneskelig og robotisert arbeidskraft gjør at vi kan levere mer, raskere. Hør om hvordan mennesker og maskiner vil jobbe sammen for å skape de beste tjenestene, og hvordan dette kommer kundene til gode. 

Security Transformation
Truslene mot dagens bedrifter blir stadig større og mer alvorlige. Pålitelig sikkerhet er en nødvendighet for å kunne levere tilpasningsdyktig og robust IT. På Dell Technologies Forum får du innsikt i hvorfor sikkerhetsekspertene må tidlig på banen om man skal høste fordeler fra digitalisering.

Vi håper at du ønsker å tilbringe dagen sammen med oss når IT- og teknologieksperter fra hele landet samles på Meet Ullevaal 30. oktober. 

Meld deg på Dell Technologies Forum her

 

Intel logo blue

Tags: Dell Technologies Forum

ØNSKER DU AT VI TAR KONTAKT MED DEG?

Kontakt meg

STIKKORD

see all