DellEMC bloggen

Er du klar for digital transformasjon?

09. October 2018 / / i Dell Technologies Forum / av Charlotte Flø Haanes

Hva er egentlig digital transformasjon, og hvorfor er en helhetlig tilnærming til endring så viktig? Svarene får du på Meet Ullevaal 30. oktober.

Siri-Børsum-Google_web

Digitalisering har blitt kalt den neste industrielle revolusjonen, og virksomheter som ikke legger ut på en endringsreise vil henge etter. 30. oktober samler vi bransjens flinkeste fagfolk for å gi deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å endre din virksomhet til å møte fremtidens behov.

Digital opptur i norsk næringsliv

Digital transformasjon handler i stor grad om å benytte mulighetene teknologien byr på til å løse virksomhetens oppgaver. Ved å gjennomgå en endringsprosess blir selskapet bedre rustet til å forbli konkurransedyktig i fremtiden.

– Alt går veldig fort og ledere har ikke hatt digital transformasjon høyt nok oppe på agendaen. Nå merker vi et skifte i norsk næringsliv, og vi ser stor interesse og nysgjerrighet fra toppledelsen, sier Siri Børsum, Leader of Digital Transformation i Google.

30. oktober kommer Siri til Dell Technologies Forum for å snakke om hvordan etablerte virksomheter må tenke nytt når forbrukeren endrer seg.

Se agendaen her.

– Forbrukerne vil ikke forholde seg til dårlige løsninger om de ikke må, da finner de heller en annen som kan levere samme tjeneste. Det er viktig å fokusere på kundene og ikke minst vise dem respekt, utdyper hun.

Helhetlig endring er nøkkelen til suksess

På Dell Technologies Forum kan du velge mellom 25 foredrag innenfor kategoriene Digital Transformation, IT Transformation, Workforce Transformation og Security Transformation. Sammen legger de fire transformasjonspilarene grunnlaget for en digitaliseringsreise som ender opp i smartere arbeidsmetoder og større gevinster.

Les mer om hva de fire transformasjonspilarene innebærer her.

30. oktober samles hundrevis av landets fremste ledere, strateger og teknologer på Meet Ullevaal. Meld deg på årets mest spennende konferanse i dag!

Meld deg på Dell Technologies Forum her

 

Intel logo blue

Tags: Dell Technologies Forum

ØNSKER DU AT VI TAR KONTAKT MED DEG?

Kontakt meg

STIKKORD

see all