DellEMC bloggen

7 gode grunner til å melde deg på Dell Technologies Forum

27. June 2018 / / i Dell Technologies Forum / av Marie Querriere

Jobber du innen teknologi og IT bør du holde av 30. oktober i kalenderen allerede nå. På Dell Technologies Forum får du møte ledende innovatører, strateger og fagfolk – som alle er eksperter i sin bransje.

DEF2017

Dell EMC Forum utvider og blir til Dell Technologies Forum. I år får du siste nytt fra de syv innovative selskapene som utgjør Dell Technologies på ett og samme arrangement. Stikkord for årets konferanse er endringsteknologi, innovasjon, datakraft og smarte digitale løsninger.

I følge norgessjef i Dell EMC, Christian Lorck, gjenspeiler konferansen temaene som utspiller seg i bransjen.

– En av de største utfordringene for dagens bedrifter er virksomheter som bruker teknologi på nyere og mer innovative måter enn dem selv. For å overleve i dagens digitale verden, må bedrifter adressere nye kundebehov ved å implementere ny teknologi og nye prosesser og ferdigheter. På Dell Technologies Forum presenterer vi kunnskapen og løsningene som hjelper bedrifter å lykkes med endring.

Når markedet endrer seg og nye behov trer frem, kan viljen og evnen til å endre virksomheten være avgjørende.

– Ny teknologi som kunstig intelligens, tingenes internett, skytjenester og VR former fremtiden og driver næringslivet fremover. Å tilegne seg kunnskap og informasjon om ny teknologi kan gi virksomheten et forsprang på konkurrentene, sier Lorck.

Les gjerne mer på landingssiden. Her kan du også melde deg på.

7 grunner til å melde deg på Dell Technologies Forum i dag

  1. Du får ta og føle på de ferskeste løsningene på alt fra prisvinnende klienter til utstyr for datarommet.
  2. Ledere får rådene og kunnskapene til å stille riktige spørsmål til teknologene. Fageksperten får innsikten til å løse problemene lenge før lederne innser at de har en utfordring.
  3. Du kan skreddersy din egen agenda, og vi tilbyr alt fra små uformelle sesjoner, til lytteteatere, plenumssesjoner og faglige dypdykk. Uansett om det er klienter, nettskyløsninger , datarom, sikkerhet eller noe helt annet som står øverst på din liste over interesser, tror vi at du lærer noe nytt ved å delta på Dell Technologies Forum.
  4. Du kan bli kjent med flere av Norges dyktigste kompetansepartnere, og samhandle med ekspertene til verdens største og mest utbredte leverandører. Snakk med ledende eksperter fra Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream og VMware – og mange, mange andre.
  5. Du er trygg på at tidsbruken forsvarer seg. Innholdet er inspirert av våre beste globale arrangement, og de lokale vinklingene handler om hvordan løse alt fra store utfordringer til smarte og enkle feilfikser
  6. Du får samhandle med våre kunder/likesinnede som jobber i flere av landets mest avanserte tekniske miljø
  7.  Å forberede ansatte, teknologisk infrastruktur og sikkerhetsløsninger til å møte endring

Meld deg på Dell Technologies Forum her

Tags: Dell Technologies Forum

ØNSKER DU AT VI TAR KONTAKT MED DEG?

Kontakt meg

STIKKORD

see all